Open/Close Menu

Hoe werkt het

Telefoonhoesje graveren hoe werkt dit? Heb je geen verstand van het werken met Adobe Illustrator of het uploaden van eps bestanden? Geen probleem, je kunt via onze ontwerpmodule jouw eigen afbeeldingen, foto’s en teksten uploaden. Zodra de order is afgerekend zullen wij jouw ontwerp graveren op het telefoonhoesje naar keuze. Kom je er niet helemaal uit of heb je verdere vragen? Via de chat of het contactformulier helpen wij jou graag!

Kies je telefoonhoesje - Telefoonhoesje graveren

Kies jouw model

Uit ons assortiment van telefoonhoesjes kies je eerst het telefoonhoesje welke past bij jouw model telefoon. Wij gebruiken diverse materialen zoals hout, leer en aluminium. Heb jij zelf een mooi hoesje die je wilt laten personaliseren? Neem dan contact met ons op.

Kies jou design - Telefoonhoesje graveren

Creëer ontwerp

Wij hebben grote collectie aan designs welke je zelf kunt aanpassen. Daarnaast bevat onze bibliotheek ook veel leuke items waarmee je jouw telefoonhoesje kunt personaliseren. Staat jouw ontwerp er niet bij of wil je iets unieks? Neem dan even contact met ons op.

Telefoonhoesje Graveren

Telefoonhoesje Graveren

Na de betaling wordt jouw telefoonhoesje binnen 24 uur gegraveerd en klaar gemaakt voor verzending. Wil je het  aan iemand cadeau doen? Vergeet dan niet het adres van de ontvanger bij te voegen in het bestelproces. Ophalen in onze winkel kan natuurlijk ook!

Jouw eigen design maken

Via onze ontwerpmodule kun je vrij eenvoudig jouw eigen telefoonhoesje ontwerpen. Hiermee kun je een design kiezen, een tekst kiezen of het jouw eigen design of foto uploaden op het gewenste product.

Onze eigen designs zijn onderverdeeld in diverse leuke categorieën. Je dient eerst op de categorie te kiezen waarna de te gekke designs beschikbaar worden. Kiest het design welke jij wilt hebben en plaats deze op jouw telefoonhoesje. Ben jij op zoek naar voetbal? Kijk dan onder het kopje “sport”. Ben jij op zoek naar iets voor valentijn? Kijk dan onder het kopje liefde.

Wil je een tekst toevoegen? Dat gaat gemakkelijk via de tekst tool. Hierin zijn verschillende lettertypes beschikbaar welke je kunt gebruiken voor jouw telefoonhoesje. Nadat je het lettertype hebt gekozen kan je deze nog aanpassen in grote en dikte. Tevens is het mogelijk om je tekst te roteren of er een cool effect aan toe te voegen.

Zelf een afbeelding of foto uploaden is mogelijk via de upload knop. Op deze manier kan je gemakkelijk je eigen ontwerp of foto uploaden. Houd er wel rekening mee dat het beste resultaat wordt behaalt wanneer het ontwerp geen achtergrond heeft. Dit noemen wij ook wel .png bestanden. Als je een foto ontwerp wilt uploaden houdt er dan rekening mee dat alles op de foto wordt meegegraveerd. Voor fotohoesjes rekenen wij een kleine extra toeslag.

Wil jij toch een custom design laten maken door één van onze designers? Dan kan dat ook! Vraag een offerte op via het contactformulier en wij helpen je graag verder.

X