Open/Close Menu

Over ons

Door een gezamenlijke liefde voor design en techniek is Persoonlijk ontstaan. Persoonlijk is een onderdeel van moederbedrijf Nedlaser B.V. Het bedrijf houdt zich bezig met zowel het particulier als zakelijk graveren van artikelen. Denk hierbij aan broodplankjes, tapasplankjes, naamboordjes, telefoonhoesjes en andere items waarop je coole designs kunt graveren.

Wij ontwerpen vette designs welke op een groot assortiment artikelen kan worden gegraveerd door één van onze lasergraveer machines. Daarnaast is het bij ons mogelijk om je eigen design te laten graveren of met één van onze designers aan de slag te gaan om iets gaafs voor te ontwerpen.

Omdat een persoonlijk cadeau altijd net even iets leuker is, is het blij maken van mensen dan ook onze missie.

Klantenservice Jos
Jos – Founder

Jos is de creatieve man van het geheel. Voor een hip design moet je bij deze man wezen. Altijd bezig met innoveren en het bedenken van nieuwe ideeën.  Samen met Wesley is hij de founder van Nedlaser B.V., welke het moederbedrijf is van Persoonlijk. Naast Nedlaser is Jos ook nog eigenaar van MM Creaties.

Klantenservice Wesley
Wesley – Founder

Wesley is de technische man en verantwoordelijk voor de distributie. Iets “Technisch niet mogelijk” kent Wesley niet en zorgt er altijd maar weer voor dat alles werkt. Samen met Jos is hij de founder van Nedlaser B.V. het moederbedrijf van Persoonlijk. Naast Nedlaser is Wesley ook nog eigenaar van Wes Beentjes.

Denise – Social Media & Operational Manager

Denise is de verantwoordelijke voor onze fantastische Facebook en Instagram pagina’s. Daarnaast altijd bezig met nieuwe ideeën voor te gekke advertenties. Naast Social Media zorgt Denise dat alle zaken keurig geregeld zijn en is één van haar specialiteiten kleurencombinaties en lijnwerken.

Denise – Team Manager & Creative Operator

Denise komt altijd met de beste teksten en vetste ideeën binnen het team. Collega’s hebben soms handen tekort om haar ideeën te verwerken maar dat wordt door iedereen met een lach opgevangen. Daarnaast zorgt Denise ervoor dat er niemand tekort komt in het team en staat de koffie altijd klaar.

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar te gekke, lieve, creatieve tijgers die ons team kunnen komen versterken.

X