Open/Close Menu

Zakelijke klanten

Meestal zijn relatiegeschenken niet persoonlijk. Dat is bij Persoonlijk natuurlijk anders! Al onze telefoonhoesjes worden met een persoonlijk design geleverd en kunnen in grote getalen worden gegraveerd. Orders van honderd of duizend telefoonhoesjes zijn bij ons mogelijk. Daarnaast is het bij ons mogelijk om direct op devices (telefoon, tablet of laptop) te graveren. Dit kan handig zijn om bijvoorbeeld bedrijflogo’s of serienummers direct op het eigendom van een bedrijf te laten graveren.

Serienummer-of-Bedrfijslogo-graveren-Persoonlijk-Telefoonhoesje

Serienummer & Bedrijfslogo graveren

Direct op jouw device graveren

Bedrijfslogo graveren of serienummer graveren? Dit kan direct op alle mobiele devices. Elke ochtend weer het zelfde probleem met welke telefoon of laptop nou van welke werknemer is? Met het graveren van een serienummer of bedrijfslogo is dit verleden tijd. Onze ervaren designer helpen u met het bedenken van een uniek design welke daarna zorgvuldig op jouw mobiele device(s) kunnen worden gegraveerd.

Persoonlijk telefoonhoesje graveren

Als relatiegeschenk of cadeau aan collega’s

Klanten, relaties of collega’s bedanken voor hun loyaliteit? Een foutje gemaakt en “Sorry” willen zeggen tegen iemand? Een telefoonhoesje graveren via Persoonlijk maat het net even iets persoonlijker. Wil je het gegraveerde telefoonhoesje sturen naar al je relaties of medewerkers? Leverons dan alle namen en adressen aan in Excel en wij regelen de rest voor je.

Telefoonhoesje-graveren-relatiegeschenk
Kies je telefoonhoesje - Telefoonhoesje graveren

Kies jouw model

Laat ons weten welk model telefoon jij gebruikt en of je direct op jouw telefoon wilt laten graveren of op een telefoonhoesje wilt laten graveren. Wij kunnen graveren op vele ondergronden behalve op metalen ondergronden. Heb jij zelf een mooi hoesje die je wilt laten personaliseren? Bespreek dit dan met onze designers.

Kies jou design - Telefoonhoesje graveren

Creëer ontwerp

Nadat jouw product is gekozen is het tijd voor het design. Samen onze designers bepaal jij het ontwerp welke op jouw telefoon of telefoonhoesje zal worden gegraveerd. Wij houden rekening met jouw huisstijl. Al een design klaarliggen? Geen probleem, deze kan je gewoon doorsturen.

Telefoonhoesje Graveren

Graveren

Het product en design zijn gekozen en het is tijd om te graveren. Om er zeker van te zijn dat het product naar wens is graveren wij altijd eerst op onze testproducten om zeker te weten of alles klopt. Ben jij 100% tevreden met het resultaat dan kan het graveren beginnen. Binnen 24 uur wordt het naar je opgestuurd of je kunt het komen afhalen in onze winkel.

Offerte aanvragen

X